Fantastic Agency – Candidate Experience Workshop

Identificeer & evalueer al je touchpoints.

Wat een potentiële kandidaat ziet, hoort en ervaart als hij/zij in contact komt met je bedrijf vormt de candidate experience. En dat is best wel breed: van het bezoeken van je jobsite, het zien van je rekruteringscampagnes, contacten met je recruiters op jobbeurzen, maar ook het onthaal aan de receptie en contacten met je medewerkers op social media. Tijdens deze workshop brengen we samen in kaart wat de mogelijke touchpoints zijn en hoe we deze kunnen optimaliseren.

icon – eye

De ideale start

Employer branding, hoe moet je daar nu eigenlijk aan beginnen? Wel, onze workshop is de ideale start.

Fantastic Agency – Icon Pencil

Bepaal prioriteiten

Krijg inzicht in de sterktes en zwaktes van je candidate experience én bepaal je focus.

Fantastic Agency – Icon Circles

Toegankelijk

Een halve dag. Zo ‘lang’ duurt het om een klaar en duidelijk overzicht te krijgen van de candidate experience in jouw organisatie.

icon – engagement

Betrokkenheid

HR en/of Marketing doen mee, natuurlijk. Zo wordt iedereen zich bewust van het belang van een goede candidate experience en is elke collega extra gemotiveerd om zijn/haar rol te spelen.

Fantastic Agency – Icon Arrow

Concrete actiepunten

Het resultaat? Een kwalitatief rapport met een 360°-analyse van je candidate experience en duidelijke actiepunten opgesteld door onze employer brand specialisten.

icon – views

Expertise

Om de juiste conclusies te kunnen trekken, moeten de juiste vragen gesteld worden. We vertrekken daarom vanuit onze jarenlange ervaring in de sector.

Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape
Fantastic Team - Karen Veeckamn
Karen Veeckman Employer Branding Strateeg

Interesse in deze workshop?

Contacteer ons
Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape