Aertssen in Stabroek is een belangrijke Belgische spelers op vlak van Bouw & Infra, Kranen Transport & Logistiek. Door hun sterke internationale groei hadden ze nood aan maar liefst 100 extra werknemers. Samen met Fantastic kozen ze ervoor een jobdag te organiseren om geïnteresseerden te laten proeven van de job.

Telenet wil door innovatie de absolute nummer één worden op het vlak van media en communicatie in België. Om die koppositie te bereiken hebben ze een pak nieuwe mensen nodig. Het doel: de aandacht trekken van multiskilled young grads met passie voor IT.

Medewerkers bij Alken-Maes zijn meesters in het brouwen van verfrissende bieren en ciders. Maar ook meesters in sales-, marketing- en HR. Zijn doen Alken-Maes draaien. Het bedrijf vroeg Fantastic een volledig nieuw, fris concept te bedenken. De uitdaging: de drive en energie die bij Alken-Maes hoort van het beeld doen spatten.

Lyreco is een wereldspeler van formaat in office supplies. Ze contacteerden Fantastic om hun carreersite een complete makeover te geven. Belangrijk: de sterke band tussen de verschillende afdelingen binnen het bedrijf moest voelbaar zijn. Challenge accepted, uiteraard.

Ceratec groeit enorm en zoekt versterking. 100 nieuwe, technische medewerkers:  ingenieurs, werfleiders, servicetechniekers en elektriciens voor de vestigingen in Ploegsteert, Olsene, Tournai en Templemars. Gewilde profielen in een regio met een lage werkloosheid: challenge accepted!

De Gentse Politie zoekt nieuwe Flikken. Gent is een diverse stad, de Gentse flikken willen daarom vooral inzetten op jongeren met een multiculturele achtergrond. Een heterogeen korps is essentieel voor de toekomst van de politie én de Gentse veiligheid.

Delaware is klaar voor de toekomst. Het bedrijf biedt innovatieve HR-oplossingen die het makkelijker maken om Human Capital te vinden en talent verder te ontwikkelen. De vraag is of HR-afdelingen eigenlijk klaar zijn voor de toekomst? De opdracht voor de Fantastico’s: HR-managers doen nadenken over de uitdagingen die de digital age met zich meebrengt.

De productie van de e-tron, Audi’s allereerste elektrische SUV, start in augustus 2018 bij Audi Brussels. Puur pionierswerk van de Duitse autobouwer. Om de hoogtechnologische bolide te kunnen bouwen, heeft Audi dus ook echte pioniers nodig: ervaren technici, hands-on skilled engineers en bachelors met talent. Een hard to reach target group, een uitdaging voor de Fantastico’s.