Fantastic is de vaste HR-partner van Telenet. Het telecombedrijf met de gele knipoog is continu op zoek naar (jong) talent en richtte voor het einde van het schooljaar de pijlen vol op (toekomstig) afgestudeerden. In totaal lagen 30 contracten klaar voor de primussen van de klas. Telenet vroeg ons die klasbakken te vinden, hen warm te maken voor een job in het bedrijf en een fantastische jobdag te organiseren. De doelstellingen: 1000 cv’s ontvangen, 100 young grads met Telenet-DNA distilleren en 30 mensen aanwerven. YG-DAY was een feit.

Ja, OZ is in de eerste plaats een ziekenfonds. Maar wel een met een visie op gezondheid die een stuk verder gaat. OZ houdt ook mensen fit, geeft advies over voeding, verzorgt kleine kapoenen, helpt in het huishouden en organiseert toffe (jeugd)vakanties. En die variatie maakt dat OZ een enorme diversiteit aan inhoudelijk interessante jobs kan aanbieden. Er is slechts één probleem: weinig sollicitanten weten dat. OZ vroeg Fantastic om een fris concept dat inzetbaar is voor verschillende doelgroepen. Een campagne die duidelijk maakt dat het Onafhankelijk Ziekenfond zoveel meer is dan een ziekenfonds. Een slimme zet, als je het ons vraagt.

Poco Loco is een op en top Roeselaars bedrijf dat een gamma van lekkere producten op basis van maïs produceert en zowel in België als internationaal verdeelt. Van tortillawraps, naar chips en snacks in allerhande vormen en smaken tot maaltijdkits, kruidenmengsels en salsa’s. Hun slogan? Twope vo de vorut, West-Vlaams voor samen groeien. Omdat Poco Loco groeit, zoekt het nieuwe medewerkers: ploegleiders, magazijniers, techniekers en operatoren. Het bedrijf vroeg Fantastic om een campagne die authentiek, maar ook wat loco is.

De Audi e-tron is een technologisch huzarenstukje, puur pionierswerk van de Duitse autobouwer. En Audi Brussels mag ‘m exclusief bouwen! Dus moest de vestiging op zoek naar echte pioniers: ervaren technici, hands-on skilled engineers en bachelors met talent. Een hard to reach target group, een uitdaging voor Fantastic.

Armonea is een organisatie gespecialiseerd in ouderenzorg. In hun 87 huizen werken in totaal 6500 mensen, 3/4 van hen zijn zorgprofielen. Armonea vroeg Fantastic een duurzaam Employer Brand te ontwikkelen voor een brede doelgroep. We gingen voor een verrassende campagne die toch helemaal in lijn ligt met de waarden van het huis.

“Een job hebben bij de Nationale Bank van België? Da’s werken in een saai, log en stofferig bedrijf. Toch?” Nee, je slaat de bal helemaal mis. En je bent lang niet alleen. De NBB vroeg Fantastic om verandering te brengen in de manier waarop mensen een job bij de Bank zien, het employer brand te versterken én nieuwe collega’s aan te trekken.

De Gentse flikken zoeken nieuwe collega’s: mensen die volledig zichzelf zijn, maar ook helemaal flik zijn of flik willen worden. Politie Gent is een diverse politiezone die bestaat uit verschillende gespecialiseerde afdelingen, maar wel als één team werkt aan de veiligheid in Gent. Het korps wil een concept dat een brede doelgroep aanspreekt én wil specifiek inzetten op jongeren met een multiculturele achtergrond. Een heterogeen korps is immers essentieel voor de toekomst van de politie én de Gentse veiligheid. 

Telenet wil door innovatie de absolute nummer één worden op het vlak van media en communicatie in België. Om die koppositie te bereiken hebben ze een pak nieuwe mensen nodig. Het doel: de aandacht trekken van multiskilled young grads met passie voor IT.

Aertssen in Stabroek is een belangrijke Belgische spelers op vlak van Bouw & Infra, Kranen Transport & Logistiek. Door hun sterke internationale groei hadden ze nood aan maar liefst 100 extra werknemers. Samen met Fantastic kozen ze ervoor een jobdag te organiseren om geïnteresseerden te laten proeven van de job.

Medewerkers bij Alken-Maes zijn meesters in het brouwen van verfrissende bieren en ciders. Maar ook meesters in sales-, marketing- en HR. Zijn doen Alken-Maes draaien. Het bedrijf vroeg Fantastic een volledig nieuw, fris concept te bedenken. De uitdaging: de drive en energie die bij Alken-Maes hoort van het beeld doen spatten.