Armonea - FANTASTIC - Het employer branding agency dat met je meedenkt

Employer branding campagne Armonea

Briefing.

Armonea is een organisatie gespecialiseerd in ouderenzorg. In hun 87 huizen werken in totaal 6500 mensen, 3/4 van hen zijn zorgprofielen. Armonea vroeg Fantastic een duurzaam Employer Brand te ontwikkelen voor een brede doelgroep. We gingen voor een verrassende campagne die toch helemaal in lijn ligt met de waarden van het huis.

Onze aanpak.

Als eerste stap hebben we het DNA van Armonea geanalyseerd. We peilden tijdens focusgroepen met de medewerkers naar de voor- en nadelen van werken bij Armonea en definieerden op basis daarvan vier EVP-pijlers. Een ding was duidelijk: het draait om het welzijn van de bewoners. “Die mensen zien genieten, daar genieten ook wij van. We gaan voor fijne momenten, elke dag.” De slagzin van de nieuwe campagne was een feit: “Maak elke dag iemands dag.”

De (verborgen) camera draait

Een sollicitatiegesprek is jezelf even voorstellen bij de directie toch?
Mis. Alé, voor een keer toch. 😉

Een visual voor elke dag

De mensen van Armonea gaan van maandag tot zondag voor kwalitatieve zorg. We interviewden medewerkers, hielden een fotoshoot en ontwierpen op basis van hun unieke verhalen een visual voor elke dag.

Interne activatie

Een campagne intern lanceren is net zo belangrijk als extern. We stuurden alle 95 huizen van Armonea een krachtige activatiebrief én een Revealing Box met het nieuwe materiaal: badges, stickers, posters, wobblers, snoepdozen … Bij de interne lancering hoorde ook een wedstrijd: het huis dat de meest originele foto met het nieuwe materiaal maakte, won een avondje theater/foodtruckfestival.

Ambassadeurstraject

Een onmisbaar deel van onze employer branding campagnes zijn de ambassadeurs. Wie? De medewerkers die toekomstige collega’s vertellen over hun job. Armonea postte elke week een activiteit/mooi verhaal op Facebook en LinkedIn.

Binnenkort meer!

Fantastic Team - Ken Callebaut
Ken Callebaut Creative Director

Samenwerken met een
straffe Creative Director?

Contacteer Ken
Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.