Audi Brussels Job Day - FANTASTIC - Het employer branding agency dat met je meedenkt

Briefing.

De productie van de e-tron, Audi’s allereerste elektrische SUV, start in augustus 2018 bij Audi Brussels. Puur pionierswerk van de Duitse autobouwer. Om de hoogtechnologische bolide te kunnen bouwen, heeft Audi dus ook echte pioniers nodig: ervaren technici, hands-on skilled engineers en bachelors met talent. Een hard to reach target group, een uitdaging voor de Fantastico’s.

Onze aanpak.

Fantastic lanceerde de Audi Brussels Job Days. Het plan: kandidaten een exclusieve blikt achter de schermen van de hightech Audi-fabriek in Vorst geven.

Multimedia on- en offline aanpak

We gingen voor een full scale multimediale on- en offline rekruteringscampagne met een strakke jobsite als speerpunt. Kandidaten vonden er informatie over e-tron en konden zich meteen ook inschrijven voor de Job Days.

Online visibiliteit

Verschillende online kanalen, zoals bannering, social media werden ingezet. Geïnteresseerden kregen ook een mailing in hun mailbox om hen ervan te overtuigen dat op de jobdagen de fabriek in Vorst de place-to-be was.

Offline / Print

Naar sterke online visibiliteit, werd ook traditionele print ingezet. Allemaal met een sterke call-to-action waarom Vorst de ‘place-to-be’ was tijdens de jobdagen.

De resultaten.

6k

Bezoekers website

4%

Conversiegraad

270

Inschrijvingen
jobdag

70%

Bachelors of masters

Fantastic Team - Ken Callebaut
Ken Callebaut Creative Director

Samenwerken met een
straffe Creative Director?

Contacteer Ken
Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.