Audi Brussels - FANTASTIC - Het employer branding agency dat met je meedenkt

Briefing.

De Audi e-tron is een technologisch huzarenstukje, puur pionierswerk van de Duitse autobouwer. En Audi Brussels mag ‘m exclusief bouwen! Dus moest de vestiging op zoek naar echte pioniers: ervaren technici, hands-on skilled engineers en bachelors met talent. Een hard to reach target group, een uitdaging voor Fantastic.

Onze aanpak.

Audi heeft Vorsprung durch Technik.  Maar ook voorsprong door de mensen die hun werk passie noemen. Je kan dus ook zeggen: voorsprong door talent. En dat talent is niet te kloppen, zelfs niet door de fantastisch e-tron.

We zetten in ons concept de kwaliteiten van de e-tron tegenover die van de medewerkers bij Audi Brussels. We hebben de kracht van het product e-tron, en de marketingcampagne rond het product, gebruikt om het employer brand te versterken. Geen krachtige e-tron zonder machtige mensen!

Straffe beeldtaal & copy

De e-tron is de eerste volledig elektrische Audi, de mensen van Audi Brussels zijn one of a kind. Met knappe beelden en straffe copy zetten we zowel de wagen als de medewerker in de kijker.

Fantastic Team - Ken Callebaut
Ken Callebaut Creative Director

Samenwerken met een
straffe Creative Director?

Contacteer Ken
Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.