Politie Gent - FANTASTIC - Het employer branding agency dat met je meedenkt

Briefing.

De Gentse flikken zoeken nieuwe collega’s: mensen die volledig zichzelf zijn, maar ook helemaal flik zijn of flik willen worden. Politie Gent is een diverse politiezone die bestaat uit verschillende gespecialiseerde afdelingen, maar wel als één team werkt aan de veiligheid in Gent. Het korps wil een concept dat een brede doelgroep aanspreekt én wil specifiek inzetten op jongeren met een multiculturele achtergrond. Een heterogeen korps is immers essentieel voor de toekomst van de politie én de Gentse veiligheid. 

Onze aanpak.

We analyseerden het DNA van de Gentse Politie en kwamen tot de conclusie dat  het korps eigenlijk alles al in huis heeft om toekomstige collega’s te overtuigen: de flikken zelf. We baseerden onze campagne op de verhalen echte Gentse flikken. Over 100% Flik en 100% zichzelf zijn. Die ambassadeurs kregen de hoofdrol in onze campagne 100% FL(IK).

’Spectaculaire’ rekruteringsvideo

Het begin van een nieuwe, spannende Netflix-serie?
Nee! Dit is de nieuwe rekruteringsvideo van Politie Gent

Out Of Home

Centrale Hub

Schermafbeelding 2018-08-17 om 10.59.05

Social & Online

De resultaten.

322

inschrijvingen voor de jobdagen

Instroom juiste kandidaten

3,7%

conversieratio

Fantastic Team - Ken Callebaut
Ken Callebaut Creative Director

Samenwerken met een
straffe Creative Director?

Contacteer Ken
Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.