Lyreco - FANTASTIC - Het employer branding agency dat met je meedenkt

Briefing.

Lyreco is een wereldspeler van formaat in office supplies. Ze contacteerden Fantastic om hun carreersite een complete makeover te geven. Belangrijk: de sterke band tussen de verschillende afdelingen binnen het bedrijf moest voelbaar zijn. Challenge accepted, uiteraard.

Onze aanpak.

De Fantastico’s gingen voor een volledig nieuwe jobsite. Eentje waarin de medewerkers en de verhalen van de werknemers aan bod komen. Een kleurrijke site die teamwork, diversiteit en ambitie ademt. 

Fotoshoot met werknemers

Lyreco ademt teamwork, een fotoshoot was dus een must. 

Nieuwe jobsite

De careersite van Lyreco kreeg een complete make-over. We creëerden ruimte voor het verhaal van het bedrijf en ruimte voor de waarden.

 

The extra mile

Ook voor Lyreco gingen we the extra mile. Elke afdeling van Lyreco in de Benelux kreeg zijn eigen domeinnaam, we plaatsten foto’s van medewerkers bij de vacatures en voegden custom tracking toe.

 

lyreco extra mile lyreco extra mile lyreco extra mile

 

CMS & ATS

We kozen voor een flexibel, schaalbaar en betrouwbaar CMS-systeem. Daarnaast zorgden we voor de nodige koppelingen op maat met het recruitment systeem.

cms

Journey of an order

Het paradepaardje van de nieuwe Lyreco-site is the journey of an order. We simuleerden het volledig traject – van webshop tot levering – van een bestelling bij het bedrijf. In elke afdeling plaatsten we een medewerker vol in de spotlight.

 

 

 

 

Fantastic Team - Ken Callebaut
Ken Callebaut Creative Director

Samenwerken met een
straffe Creative Director?

Contacteer Ken
Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.