OZ - FANTASTIC - Het employer branding agency dat met je meedenkt

Fantastic Agency – OZ – Campagne visuals

Briefing.

Ja, OZ is in de eerste plaats een ziekenfonds. Maar wel een met een visie op gezondheid die een stuk verder gaat. OZ houdt ook mensen fit, geeft advies over voeding, verzorgt kleine kapoenen, helpt in het huishouden en organiseert toffe (jeugd)vakanties. En die variatie maakt dat OZ een enorme diversiteit aan inhoudelijk interessante jobs kan aanbieden. Er is slechts één probleem: weinig sollicitanten weten dat. OZ vroeg Fantastic om een fris concept dat inzetbaar is voor verschillende doelgroepen. Een campagne die duidelijk maakt dat het Onafhankelijk Ziekenfond zoveel meer is dan een ziekenfonds. Een slimme zet, als je het ons vraagt.

Onze aanpak.

Als eerste stap hebben we via focusgroepen met medewerkers het DNA van OZ geanalyseerd. Op basis van die resultaten, en in samenspraak met OZ, bedachten we het concept. OZ is zoveel meer dan een ziekenfonds? Wel: zoveel meer dan een ziekenfonds, da’s zo OZ. Da’s zo OZ is een punchline die bekt lekker en zich goed leent tot het verwoorden van de voordelen van werken – in welke functie dan ook – bij het Onafhankelijk Ziekenfonds. Een unieke video, originele visuals met echte medewerkers en strakke concept copy werden de trekkers van de campagne.

 

 

De campagnebeelden

Een kleurrijke background,  straffe medewerkers en een vraag met een duidelijk antwoord.
Meer hadden we niet nodig voor een opvallende & duidelijke campagne.

EB Movie – “Zoveel meer dan een ziekenfonds”

Een unieke employer brand movie waarin de verschillende takken van OZ, de medewerkers en de waarden van het bedrijf belicht. De stem? Een van de talenten van OZ, natuurlijk!

 

Campagne huishoudhulpen

Goede huishoudhulpen zijn hard to find. OZ is een werkgever die zijn huishoudhulpen in de watten legt. In verschillende short videos, banners & print ads leggen we uit waarom huishoudhulp zijn bij OZ zo interessant is. En dit deden we in verschillende talen.

Bannering

Toptopical: Dag van de huishoudhulp

Fantastic Team - Ken Callebaut
Ken Callebaut Creative Director

Samenwerken met een
straffe Creative Director?

Contacteer Ken
Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.