Wat?

Fantastic bestaat 5 jaar en trakteert met een super keynote!

Een seminarie waarin we het willen hebben over de uitdagingen die onze sector de komende jaren te wachten staan en over de toekomst van employer branding. Hoe die eruitziet? Dat antwoord ligt niet voor de hand. We vernieuwen, maar kunnen we ook de vertrouwde tools en technieken nog blijven gebruiken? Gaat candidate experience boven werkbaarheid? En wat met employee advocacy versus een overkill aan inspraak. 

Een keynote waarin we ook met tips en tricks strooien. Onze sprekers leggen haarfijn uit hoe je een nieuwe medewerker nog voor zijn/haar eerste werkdag al welkom kan heten in je bedrijf, hoe jouw vacature zich kan onderscheiden van de rest en hoe je berichten op social media in het oog kan laten springen. We praten bovendien ook over belang van PR op Employer Branding en hoe het jouw bedrijf naar een nieuw niveau tillen. 

O ja. Als kers op de taart vertellen we waarom flitsende short video’s hot zijn op social media én verloten we drie van die korte, krachtige video’s onder de aanwezige bedrijven. Overtuigd?

 

Waar gaan we het over hebben?

9:00 - 09:30
Onthaal (met koffie, thee en versnaperingen)

9:30 - 09:45
Welkomstwoord door Guy Wilssens

9:45 - 10:15
Employer Branding anno 2019

2018 ronden we af, nog niet helemaal, maar toch bijna. Het ideale moment om ons voor te bereiden op 2019. We nemen de nieuwste trends in Employer Branding onder de loep aangevuld met tips & tricks om van 2019 hét jaar van jouw EB te maken.

Guy Wilssens
Founder bij Fantastic

10:15 - 10:45
Digitale Onboarding: een praktische insight

Digitale onboarding is HOT! Het biedt een unieke kans om – naast het offline (fysieke) inwerkproces – snel te connecteren met nieuwe medewerkers, en hen op een visuele en laagdrempelige manier kennis te laten maken met jouw organisatie, de collega’s en vooral ook de bedrijfscultuur. Dankzij moderne technologieën (gamification, virtual & augmented reality, …) hou je het onboardingproces leerzaam, dynamisch en interactief. Het resultaat? Je nieuwe hires worden in een mum van tijd bevlogen en betrokken collega’s! Maar hoe ga je hier snel en succesvol mee van start? Wij delen graag onze inzichten, en geven je handige tips om nieuwe medewerkers een kickstart te geven.

Annelies Hervent
Onboarding Consultant bij Workforce-IT

10:45 - 11:15
De impact van PR op jouw HR

Maximaliseer de impact van jouw employer branding campaign door het inzetten van persrelaties. Aan de hand van een aantal cases definiëren we wat nieuwswaarde is voor journalisten. We bekijken de meerwaarde van het uitdragen van een bedrijfsimago en het vergroten van naamsbekendheid via de pers.

Elke De Mayer
Founder bij Wavemakers

11:15 - 11:45
Medewerkers die jouw bedrijf op de kaart zetten

Kom te weten hoe je employer branding en employee advocacy kan inschakelen voor jouw bedrijf. Een enorm krachtige manier van marketing, die veel te vaak links blijft liggen. Zeker als je weet dat de medewerkers van jouw bedrijf geloofwaardiger zijn dan de CEO en zij een enorm grote impact hebben op hun persoonlijke netwerk.  Aan de hand van real-life cases gekoppeld aan bewezen ROI, tonen wij aan hoe employer branding en employee advocacy het verschil maakt en jouw bedrijf op de kaart zet.

Pieter Moens
Advocate Marketing Architect bij Ambassify

11:45 - 12:00
Impact van short video

Jaar na jaar neemt videocontent meer markt voor haar rekening. Op zowat alle digitale kanalen geldt dezelfde trend: 'video is king'. Maar, wat is nu een goede video? Zijn er bepaalde tips & tricks die bewezen hebben te werken? Wij delen graag onze ervaringen rond 'short video' waarbij we in korte video's de doelgroep een duidelijke boodschap meegeven.

Michiel Verbeke
Digital Marketeer bij Fantastic

12:00 - 14:00
Verjaardagslunch & prijsuitreiking

 

Overtuigd dat het écht niet te missen is?

Inschrijven kan tot en met 04/12/18
Prijs 129 euro per persoon, excl. BTW

Een no-show is echt niet tof!
Kan je er toch niet raken? Laat het ons even weten.

 

Decorational eleemnt: geometric shape Decorational eleemnt: geometric shape

Praktische info.

Red Loft
Hugo van der Goesstraat 17A – 9000 Gent
Tip: parkeren aan Dok Noord

Inschrijven
Editie #1: 11 december - The Future of Employer Branding
Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape