’Spectaculaire’ rekruteringsvideo Politie Gent meteen opgepikt door de media - FANTASTIC - Het employer branding agency dat met je meedenkt

19 september 2020 door Studio Fantastic in Nieuws

’Spectaculaire’ rekruteringsvideo Politie Gent meteen opgepikt door de media

Een jonge vrouw heeft zichzelf opgesloten in de badkamer. Haar vriend, duidelijk onder invloed van alcohol en drugs, bonkt op de deur en bedreigt haar met een mes. De vrouw belt in paniek de politie, die komt meteen in actie. 

Het begin van een nieuwe, spannende Netflix-serie? Een aflevering van Het Leven Zoals Het Is bij de politie? Mis! Het is de eerste scene van de nieuwe rekruteringsfilm die Fantastic samen met productiehuis Het Peloton schoot voor de Gentse politie. De indrukwekkende machtsontplooiing schetst een realistisch beeld van de samenwerking tussen de verschillende diensten van de politie Gent bij een noodsituatie. Een knap staaltje cinema, maar zoek niet naar acteurs. De hoofdrolspelers zijn échte Gentse flikken, van 10 verschillende diensten. Zij zoeken collega’s. De call to action? Kom ook in actie. 

De lancering van de video ging niet onopgemerkt voorbij, Het Nieuwsblad spreekt over een spectaculair filmpje om mensen warm te maken voor een job bij de politie.”

Bekijk hier het artikel:

Kom ook in actie.
Decorational eleemnt: geometric shape Decorational eleemnt: geometric shape
Fantastic Team - Olga De Prins
Olga De Prins Office Manager

Op zoek naar een
straf verhaal?

Contacteer ons
Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape Decorational element: geometric shape

Oeps! Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt. We raden je dan ook aan om de laatste versie van je favoriete browser af te halen. Met een geüpdate browser kan je het internet op een moderne en veilige manier verkennen.